perjantai 13. lokakuuta 2017

Vauhdikkaat 6 kuukautta

Tasan kuusi kuukautta sitten syntyi meidän kaunis tyttömme. Aika menee ihan hurjan nopeaa ja toi neiti on oppinu joka päivä jotain uutta.

Hän on oppinut istumaan, hieman horjuvasti vielä kylläkin. Konttaus asento on jo ns. täydellinen mutta vielä ei olla tajuttu että käsiä liikuttamalla pääsee eteen päin.


Aurora 6kuukauteen on mahtunut jo paljon.

Ensin hän syntyi ja oltiin viikko sairaalassa, bakteeri epäilyn vuoksi. Siitä jonkin aikaa eteen päin hän sai nimensä. Noin pari viikkoa sen jälkeen hän oli mukanamme hautaamassa enoaan jota ei tule koskaan näkemään muuta kuin kuvista.

Hautajaisista noin kuukausi eteen päin hän sai kouristus kohtauksen joka todettiin epilepsiaksi. Hän joutui melkein kolme viikkoa olemaan sairaalassa. Kun kotiin päästiin niin sairaalassa käytiin kontrolleissa kahdesti viikkoon. Joka sairaalla kerralla otettiin verikoeet, pissanäytteet ja verenpaineet.

11.9 lähettiin Ouluun tarkempiin tutkimuksiin. Saatiin selville että vaikka päälle päin ei näkynyt mitään niin unen aikaisia ylimääräisiä sähköpiikkejä aivoissa oli vielä. Alotettiin epilepsia lääkkeet.

Kaikesta näistä huolimatta neiti on saanut paljon rakkautta ja huolenpitoa. Loistavaa hoitoa länsipohjan keskus-sairaalassa. Apua ollaan myös me vanhemmat saatu. Niin sukulaisilta kuin ammattilaisilta.

Ja mikä ihaninta neitistä ei päälle päin nää että olisi epilepsia. Hän hymyilee, nauraa, syö, nukkuu ja juttelee hyvin. Ihan niinkuin kaikki oman ikäisensä.

Asiasta toiseen meillä muutes syyän todella hyvin sekä hedelmä että vihannet/liha pilttejä. Myös nokkamukin käytön neiti huomasi heti. Sormiruokailuakin ollaan jo hieman kokeiltu.


Mutta tässäpä tämä mitä kerrottavaa minulla oli neitistä.

Kiitos kun luit!
~Laura~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...