torstai 19. lokakuuta 2017

Mitä kemissä? Osa 1

Heipsan!

Innostuin siitä edellisestä kemi postauksesta niin että päätin tehdä toisenkin. Tosin minulla oli aluksi hieman haastava keksiä millaisella mallilla tällä kertaa tämän tekisin ja kirjoittaisin. Keksin tavan vasta kun olin käynyt kuvailemassa ympäri kemiä vähän sitä sun tätä.

Kävin siis eilen 18.10.2017 kuvailemassa siellä ja täällä.

Aloitetaanko?






Ensimäisenä kävin sisäsatamassa. Hurjasti on hiljentynyt paikka. Muutaman ihmisen taisin nähdä kävelemässä ja joitain autoja ajoi ohitseni. Vaikka meren rannalla oltiin niin tuuli ei ollut kova mutta sitäkin kylmempi se oli. Meinasi olla kädet jäässä kuvauksen jälkeen. Ehkä laitan ensikerralla hanskat käteen.




Toisena kävin sitten Takajärven rannalla tai ainakin siinä lähellä. Kävi todella hyvä tuuri kun kaksi joutsenta oli sielä vedessä uiskentelemassa. Kait nekin kohta lähtevät etelää kohen.






Taisin kesällä kuulla että takajärvellä on tämä ulko kuntoilu paikka. Oli todella siistin näköisiä laitteita. Kyllä siellä kesällä saa tehtyä vaikka mitä. Kannattaa ensikesänä käydä kokeilemassa.








Viimeisenpänä kävin Hepolassa kala-altailla. Viime kerrasta oli pitkä aika. Sinne oli ilmestynyt mukavan oloinen keinu ja pöydälle katos. Olen tosiaan kerran käynyt täällä paistamassa makkaraa ja suosittelen kaikille lämpimästi käymään täällä.



Ehdotella saa mitä haluaisit nähdä lisää Kemistä minun silmin. Käyn kuvailemassa ja kirjoitan kun aikani lapsielämältä sen sallii.

Kiitos kun luit!

~Laura~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...