lauantai 17. kesäkuuta 2017

Vauvan tuoksua

Olen tainnut viimeksi kirjoittaa kun olin viimisilläni raskaana eli siitä on jo yli kaksi kuukautta. Pitkään olen miettinyt että mitä kirjoittaisin ensimmäisenä.

Aloitetaanko vaikka sillä että meille syntyi kaunis tyttö 13.4 klo 9.21. Hän painoi 3660g ja oli 50 cm pitkä.



Synnytyksestä voisin joskus kirjoittaa erikseen oman tekstin, mutta en nyt aivan heti kun likan kanssa menee niin paljon aikaa ja energiaa.

Näin lyhyesti voin sanoa, että en voisi enää uskoa elämääni ilman lastamme. Äitiydessä on omat haasteensa, mutta mitään en vaihtaisi pois. Niin paljon iloa ja rakkautta lapset tuovat elämään.

Ai niin tänään meidän likka saa nimen. Ollaan pidetty nimi salassa kaikilta joten kaikkia varmaan jännittää mikä tulee nimeksi. Varsinki mummoja ja pappoja jännittää.

Enempää tekstiä en nyt kerkeä kirjoittamaan kun pitää lähteä järjestelemään juhlapaikkaa, mutta ristiäisistä ja synnytyksestä tulen tekemään sitten omat tekstit kun aika on siihen suotuisa. Tässä vielä kuvia meidän likasta.










~Laura~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...