lauantai 13. helmikuuta 2021

Ystävänpäivä 14.2.2021

 Taas on se aika vuodesta kun suurin osa ihmisistä miettii mitä ostaisi sille rakkaalleen tai muulle lähimmäiselleen. Onko kaikki kortit lähetetty ja suklaat ostettu. Mitäpä jos hän ei tykkää suklaasta tai kukista.
 

Mitäpä sillä on väliä. Ajatus on aina kaikessa tärkein. Oli se sitten suklaata, kukkia, kortti tai vaikka vähän kalliimpi ostos.

Itselläni on neljä vuotias tyttö ja hän jo osaa hieman askarrella niin mikä on paras tapa viettää lapsensa kanssa aikaa kun tehdä jotain yhdessä. Teimme siis Auroran kanssa ystävänpäivä kortit lähimmäisille. Se oli ihan hauskaa. Kun oli suunnitellut jo helpot kortit joissa lapsi voi olla mukana paljon.


Tässä hieman kuvia minkälaisia kortteja teimme.





 

Sydämmet kortteihin tehtiin painamalla. Aurora valitsi itse minkä väriset pallot ja piippurassit kortteihin tulee. Minä sitten liimasin ne kuumalimalla koska ei ne olisi normi liimalla pysyny.







Lopuksi tietenki kirjoteltiin päivämäärä, toivotukset ja nimet korttiin. Omasta mielestäni näistä tuli ihan kivan näköset.


Samalla kun kirjoittelin kortteja niin Aurora vähän väritteli värityskirjaa, jonka hän muistaakseni sai joulupukilta jouluna.

P.s. Muistakaa vaikka virtuaalisesti muistaa niitä lähimmäisiänne.

~Laura~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...