maanantai 15. tammikuuta 2018

Bujoillen

Bujoilu. Olen tähän hommaan hurahtanut ihan täysin. Mieheni sisko sai joululahjaksi tämän bujoilun voima kirjan. 

Hetken kun olin katsellut millainen kirja sen on niin halusin itsekin kokeilla. Ostin sen kirjasetin prismasta. Se maksoi muistaakseni 22.90e. Ostin siihen vielä lisäksi nuita stabilon kyniä. Ne maksoivat 15.95e. Yhessä paketissa oli 20 kynää.

Bujoilu kirjan tekemiseen et oikeastaan tarvi kuin kynän ja vihon/kirjan. Kaikki riippuu siitä minkä näköiseksi sinä itse sen tahdot tehdä.

Bujo kirja voi sinulle olla päiväkirja, kalenteri, muistio tai ihan mitä vaan keksit.

Ote bujokirjastaa:

"Bujo tulee englannin kielen sanoista bullet journal. Se tarkoittaa yksinkertaisesti muistikirjaa luettelomerkein. Bujo on parissa vuodessa valloittanut maailmaa valtavana aaltona."

Tässä on minun bujoiluun tarvittavat välineet. Jotta pääsin alkuun luin hieman tuota Bujoilun voima kirjaa. Sen jälkee aloin täyttämään kirjaa niinkuin itse tahdoin. Tahdoin tehdä omasta kirjastani värikkään, käyttämällä väri stabiloja ja tarroja.


Tällä aukeamalla kerrotaan miten pääset helposti alkuun bujoilun maailmaan.

Toinen ote kirjasta:

"Jokaiseen bujoilun osa-alueeseen seóveltuu picasson ohje: "Learn the rules like a pro so you can break them like a artist"

Itse tein ekalle aukeamalle syntymäpäivä listan kuukausittain. Näin pysyn ajan tasalla milloin kenelläkin on synttärit ja paljon he täyttävät.

Itse tykkään paljon aforismeistä ja sanonnnoista. Joten tälle aukeamalle keräilen niitä pikku hiljaa.

Tottakai käytän ekana lyijytäyte kynää että voin korjata virheet ennenkuin teen kaiken puhtaaksi stabiloilla. Viivotinta haluan käyttää että saisin suoria viivoja. Välillä minussa on pientä perfektionisti vikaa tietyissä asioissa.

Jos sinulla sattuu aina olemaan muistilaput aina hukassa, tai et vaikka muista jotain merkkipäivää. Niin suosittelen bujoilua. Tämä omalla tavalla rentouttaa. Iltaisin kun lapsi on mennyt nukkumaan alan täyttämään kirjaa ja se rentouttaa mukavasti. Ei siihen rentoutumiseen aina tarvitse telkkaria tai puhelinta. Joskus kirjan lukeminen tai sen tekeminenkin rentouttaa.

Kiitos kun luit!

~Laura~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...