maanantai 30. tammikuuta 2017

Askartelua

Selkäkivuista johtuen en saanut unta joten päätin alkaa askartelemaan. En muista yhtään milloin olisin viimeksi askarellut ihan vain huviksi. Siitä on todella kauan.

En ole ihan varma mihin valmista työtäni voi käyttää, mutta uskoisin että se toimisi ainakin kynätelineenä tai jonakin sen tapaisena.

Sain kaveriltani lainaan kunnon kameraa eli kuvat olen ottanut Canon EOS 1100D:llä.

Laitan kuvia vaihe vaiheelta ja selitän mitä siinä teen niin jos joku saa inspiraation askarella niin onpahan ohjeet vaikka ei tuota vaikea ole tehdä.


Vaihe 1.
Tässä kuvassa näkyy mitä kaikkea käytin. 4vessapaperi hylsyä, liimaa, hamppunarua, vanhan kirjan, sakset ja pahvia.

Vaihe 2.
Ensimmäisenä leikkasin pahvin palasista sopivan kokoisen pohjan ja tein siitä kaksin kertaisen. Eli kaksi samankokoista pahvipalasta ja liimasin ne yhteen. Laitoin ne liimaamisen jälkeen painavan kirjan väliin.

Vaihe 3.
Sillä välin kun pohjapalanen kuivuu, otin vanhan kirjan, vessapaperi hylsyt ja sakset esille.

Revin kirjasta sivuja ja päällystin vessapaperi hylsyt.

Se puoli mikä minulla jäi ylöspäin niin jätin vähän tollaset rososemmat reunat ja vain taitoin niitä vähän tuonne sisälle.

Toisin kuin taas sen puolen minkä liimaan pohjaan kiinni taitoin ja liimasin reunat tuonne sisälle.

Tältä ne näyttivät kun olin taitellut ja liimaillut ne kaikki.

Vaihe 4.

Sillä välin kun annoin päällystettyjen vessapaperi hylsyjen kuivua kunnolla, otin kirjasta lisää sivuja revin niitä pienempiin osiin ja otin myös pohjapalasen kirjan välistä.


Päällystin siis pohjapalasen kirjan sivuriekaleilla. (tämänhän voi myös tehdä yksivärisellä pahvilla/paperilla jos ei halua tollaista sekamelska pohjaa)

Vaihe 5.

Sillä välin kun annoin pohjan taas hetken kuivua otin vessapaperi hylsyt ja hamppunarun käsittelyyni. Eli pyöräytin hylsyt yhteen hamppunarulla. Taisin tuon narun kiertää ympäri neljä kertaa.


Vaihe 6.

Kun pohja oli tarpeeksi kuiva liimasin hylsyt pohjaan kiinni.

Vaihe 7.

Sitten aloin kirjoittamaan aforismeja paperille (tekstit netistä) ja tein niille myös "tikku" pidikkeet kirjan sivuista.


Vaihe 8.

Sitten liimasin aforismilaput "tikkuihin" kiinni.

Vaihe 9.

Lopuksi sitten asettelin aforismi "tikut" miten mieleni teki tähän tekeleeni kiinni.



Ja näin on ilta/yö askartelu saatettu päätökseen. Kertokaa ihmeessä mitä piditte ja tekisinkö tälläisiä lisää esimerkiksi jostain muusta askartelusta tai meikistä? Vai tekisinkö jopa mydayn?

Kiitti ja kuitti!
~Laura~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...