maanantai 29. lokakuuta 2018

Hei! Tämähän liikkuu.

Huhhuh olipa vain päivä.

Sunnuntai iltana lähdimme Kemistä puoli yhdentoista aikaan. Saavuimme Helsinkiin Maanantaina noin kello yhdeksän. Juna Pietariin lähti kello kymmenen joten siinä oli aikaa juoda aamukahvit.


Pietarin junassa meillä oli kolme tai neljä passin tarkastusta. Oli rajavartiomiehiä/tullimiehiä sekä suomalaisia että venäläisiä. Ai niin ei sovi unohtaa että junassa meidän seurassamme oli myös tullikoiria.





Täällä Pietarissa kello on tunnin eellä meidän omaa Suomen aikaamme.
   Olimme Pietarissa perillä noin kello kaksi. Juna-asemalta siirryimme hotellille kahdella pikku bussilla. Voin sanoa että oloni ei ollut maailman turvallisin sen bussin kyydissä.

Tämä Pietarin, tai siis koko Venäjän ajokulttuuri on aivan ihan erilainen kun meillä Suomessa.

Myös kirjautuminen tänne Pietarin hotelliin eroaa paljon meidän hotelleihin kirjautumisella. Meidän piti antaa passimme hotellille ja myös maahantulokorttimme jonka täytimme junassa. Myös meidän piti allekirjoittaa sisäänkirjautumiskaavake.

Sen jälkeen kun olimme kirjautuneet hotelliin ja saaneet tavarat huoneisiimme, kokoonnuimme hotellin aulassa. Siellä kertasimme yhteiset pelisäännöt tälle reissulle ja vähän myös ohjelmaa.








Kaiken tämän jälkeen menimme läheiseen kauppakeskukseen syömään. Asiakaspalvelu ravintolassa oli hyvä, mutta jouduimme odottamaan ruokiamme pitkään. Omasta mielestäni ruoka ei ollut kovin hyvää tai sitten en ole vain tottunut syömään sellaista ruokaa.

Ruokailun jälkeen meillä oli omaa aikaa.

Käytiin Janinan kanssa kiertelemässä vähän sitä kauppakeskusta ja otettiin muutama rentouttava.



Huomenna on sitten uudet kujeet.

Kiitos kun jaksoit lukea!

~Laura & Janina~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Teleportti vuoteen 2023

 Siitä on jo vuoden päivät kun viimeksi tänne kirjoittelin. On ollut niin paljon kaikenlaista, että energiaa ei ole vain tänne asti riittäny...